Testjeleefstijl - Lifestyle Reality Check
Speciale Nike-webshop voor Testjeleefstijl

Mbo-studenten die deelnemen aan Testjeleefstijl kunnen vanaf nu aantrekkelijke en aantrekkelijk geprijsde Nike-producten kopen. In een speciale Nike-webshop voor Testjeleefstijl vind je allerlei Nike-producten met minimaal 20% korting. 
 
De temperaturen lopen langzaam op, de zomer komt steeds dichterbij. Kortom, uitstekend weer om buiten te sporten. In de webshop vind je hardloopschoenen en -kleding, fietskleding, tennisspullen en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? Ga naar de webshop, bestel artikelen en ga sporten. 
Ontwikkelingen leefstijltest

Stichting Testjeleefstijl heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van de leefstijltest. Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste wijzigingen:
  • Vanaf schooljaar 2013-2014 kunnen ook vo-leerlingen de leefstijltest maken. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het bouwen van de test en het schrijven van de teksten.
  • Voor scholen is vanaf volgend schooljaar een beheermodule beschikbaar. Met deze module kunnen zij zelf bepalen over welke onderwerpen hun leerlingen/studenten vragen moeten beantwoorden in de test. Ook kunnen ze zelf analyses maken op basis van de ingevulde testen van hun leerlingen/studenten.
  • Het aantal topics wordt de komende tijd aangevuld. Pesten, financieel en horen zitten er aan te komen.  
Inspiratie nodig?

Wil je graag je kracht en conditie verbeteren maar weet je niet hoe? Bekijk bijgaand filmpje en je doet een heleboel inspiratie op voor allerlei verschillende oefeningen. Van mountain climbers tot burpees en van dragon walks tot jumping lunges. Bij alle oefeningen gebruik je je eigen lichaamsgewicht en soms een attribuut.
 
 
Deze en andere filmpjes vind je op de Facebook-pagina van Testjeleefstijl
 
Testjeleefstijl op Facebook en Twitter

Volg jij Testjeleefstijl al op Facebook en Twitter? Je vindt hier leuke feitjes, filmpjes en foto’s over roken, alcohol, drugs, bewegen, seksualiteit, enzovoorts.

Like Testjeleefstijl op Facebook
Volg Testjeleefstijl op Twitter
Colofon
De nieuwsbrief Testjeleefstijl is een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief. De stichting Testjeleefstijl verzorgt de redactie. mail de redactie • afmelden • emailadres wijzigen • www.testjeleefstijl.nl

Copyright © 2012. Stichting Testjeleefstijl. Alle rechten voorbehouden.