Testjeleefstijl - Lifestyle Reality Check
Testjeleefstijl op Facebook en Twitter

Testjeleefstijl kun je sinds kort ook volgen op Facebook en Twitter. Je vindt hier leuke feitjes, filmpjes en foto’s over roken, alcohol, drugs, bewegen, seksualiteit, enzovoorts.
 
Volg Testjeleefstijl op Twitter  

Meer dan 30.000 studenten deden test

Inmiddels hebben al meer dan 30.000 mbo-studenten van 20 mbo-scholen de leefstijltest gedaan op www.testjeleefstijl.nu. Deze website helpt je bij het maken van gezonde keuzes. Bijvoorbeeld als het gaat om roken, alcohol drinken en je dagelijkse voeding. Sporten, bewegen en ‘beeldschermgedrag’ horen ook bij je leefstijl. Net als seksualiteit, lekker in je vel zitten, plus alles wat je doet om persoonlijke problemen te voorkomen.

Testjeleefstijl.nu geeft tips hoe je jouw leefstijl kunt verbeteren. Deze tips voor ‘verbeteracties’ passen bij je lichamelijke conditie en de antwoorden die jij geeft in de online test. De tips van Testjeleefstijl.nu gebruik je voor het maken van jouw eigen actieplan. Testjeleefstijl.nu bestaat uit drie stappen: een fitheidstest, de online test met vragen over je leefstijl en de evaluatie.
Goede voornemens?

Met welke goede voornemens ben jij 2013 begonnen? Stoppen met roken, meer bewegen, gezonder eten of nog iets heel anders. Hoe gaat het nu met deze voornemens? Kun je je er nog steeds aan houden? Op www.testjeleefstijl.nl vind je onder andere tips en adviezen om te stoppen met roken, meer te bewegen of gezonder te eten. Neem een kijkje en ga aan de slag!
Leefstijltest ook voor vmbo

Stichting Testjeleefstijl.nu werkt aan een uitbreiding van de test. Vanaf schooljaar 2013-2014 kunnen ook vmbo-leerlingen deze test maken.Filmpje

640 spieren in mijn lichaam...prachtige film over de noodzaak om te bewegen.
 
Bekijk het filmpje.
 
Wil je meer filmpjes zien, like dan de Facebook-pagina of volg de Twitter van Testjeleefstijl.
Colofon
De nieuwsbrief Testjeleefstijl is een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief. De stichting Testjeleefstijl verzorgt de redactie. mail de redactie • afmelden • emailadres wijzigen • www.testjeleefstijl.nl

Copyright © 2012. Stichting Testjeleefstijl. Alle rechten voorbehouden.