Testjeleefstijl - Lifestyle Reality Check
Eten en bewegen tijdens én na de feestdagen

Kerst en oudejaarsavond: dé momenten om uitgebreid te eten en drinken met familie en vrienden. Uiteraard moet dat kunnen. Het ene eten is ook het andere niet. Inspiratie nodig voor kersthapjes en –drankjes? Voor gevulde hamrolletjes, springrolls met paddestoelen of een appelmojito? Ook kleine porties kunnen helpen. Serveer hapjes in kleine bakjes. Dan merk je vanzelf dat je minder eet. Toch te veel gegeten met de feestdagen?
  • Neem een balansdag: even geen zoetigheid, maar een gezond ontbijt en ’s middags en ’s avonds een lichte maaltijd.
  • Beweeg extra in de eerste weken van het nieuwe jaar. Dit kan heel makkelijk gewoon op straat. Arie Boomsma laat je zien dat je alleen een paar goede gympen nodig hebt. 
GIF a compliment

Het haar van je vriendin zit leuk. Een vriend heeft je geholpen met je huiswerk. Een vriendin heeft een medaille gewonnen bij een sportwedstrijd. Genoeg redenen om iemand een compliment te geven. Op GIFacompliment.nl kun je je vrienden een leuk, grappig en positief berichtje sturen. De vorm? Een gepersonaliseerd GIF’je. Deel een compliment uit!  Meer bewegen? Hoeveel dan?

Je hoort vaak dat je genoeg moet bewegen. Hoeveel is genoeg? Je ziet het in de beweegpiramide. Algemene stelregels: niet langer dan 30 minuten achter elkaar zitten, zoveel mogelijk lopend doen en minimaal drie keer dertig minuten per week matig intensief bewegen. 

Sportspullen in webshop

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer bewegen? Buiten sporten? In de Nike-webshop vind je geschikte sportkleding. Jongeren die meedoen met Testjeleefstijl kopen hier goed geprijsde artikelen. De korting is minimaal 20%. Testjeleefstijl op Twitter

Leuke feitjes en filmpjes? Volg Testjeleefstijl op Twitter.Waarom bewegen?

Colofon
De nieuwsbrief Testjeleefstijl is een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief. De stichting Testjeleefstijl verzorgt de redactie. mail de redactie • afmelden • emailadres wijzigen • www.testjeleefstijl.nl

Copyright © 2012. Stichting Testjeleefstijl. Alle rechten voorbehouden.